Додаток до річного плану закупівель

на  2016 рік

 

Рівненський  НВК №37 Рівненської  міської ради

 

Предмет закупівлі Код  КЕКВ (для бюджет

них коштів)

Очікувана вартість предмета закупівлі Процедура закупівлі Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі При

міт

ки

1 2 3 4 5 6
01.11.7  Овочі бобові сушені (горох сушений) 2230 3 000,00

(Три тисячі  грн.

00 коп.)

     
01.13.1 Овочі листкові (капуста  білокачанна) 2230 13 000,00

(Тринадцять тисяч  грн.

00 коп.)

     
01.13.3. Культури овочеві плодоносні, інші (огірки, помідори) 2230 8 000,00

(Вісім тисяч грн.

00 коп.)

     
01.13.4Овочі коренеплідні, цибулинні та бульбоплідні  (морква, цибуля ріпчаста) 2230 10 000,00

(Десять тисяч  грн.

00 коп.)

     
01.13.5 Коренеплоди та бульби їстівні з високим умістом крохмалю та інуліну (картопля, буряк столовий) 2230 42 000,00

(Сорок дві тисячі  грн. 00 коп.)

     
01.28.1  Прянощі необроблені (листя лаврове) 2230 1 000,00

(Одна тисяча  грн.

00 коп.)

     
01.47.2  Яйця у шкаралупі, свіжі 2230 19 000,00

(Дев’ятнадцять тисяч   грн. 00 коп.)

     
10.11.1  М’ясо великої рогатої худоби, свиней, овець, кіз, коней та інших тварин родини конячих, свіже чи охолоджене (м’ясо яловичина обвальне (без кістки), свинина) 2230 102 000,00

(Сто дві тисячі  грн.

00 коп.)

     
10.12.2  М’ясо свійської птиці, заморожене (четвертина задня з хребтом курки, філе курки, четвертина курки (стегно)) 2230 76 000,00

(Сімдесят шість тисяч   грн. 00 коп.)

     
10.13.1 Консерви та готові страви з м’яса, м’ясних субпродуктів чи крові (ковбаси, сардельки 1г, в/г) 2230 20 000,00

(Двадцять тисяч грн.

00 коп.)

     
10.20.1 Продукція рибна, свіжа, охолоджена чи заморожена (риба морожена, консерви рибні) 2230 35 000,00

(Тридцять п’ять тисяч    грн. 00 коп.)

     
10.32.1 Соки  фруктові та овочеві 2230 4 000,00

(Чотири тисячі грн.

00 коп.)

     
10.39.1 Плоди та овочі, оброблені та законсервовані, крім картоплі (помідори (томати) мариновані (консервовані), огірки мариновані (консервовані), горошок консервований, паста томатна, салат в асортименті) 2230 18 000,00

(Вісімнадцять тисяч   грн. 00 коп.)

     
10.39.2. Плоди й горіхи, оброблені та законсервовані (повидло, сухофрукти в асортименті) 2230 32 000,00

(Тридцять дві тисячі   грн.  00 коп.)

     
10.41.2 Олії сирі (олія соняшникова рафінована фасована) 2230 11 000,00

(Одинадцять тисяч грн. 00 коп.)

     
10.51.1 Молоко та вершки, рідинні, оброблені

(молоко 2,5%)

2230 57 000,00

(П’ятдесят сім тисяч   грн. 00 коп.)

     
10.51.3 Масло вершкове та молочні пасти                   (масло вершкове селянське) 2230 62 000,00

(Шістдесят дві тисячі   грн. 00 коп.)

     
10.51.4 Сир сичужний та кисломолочний сир (сир м’який  нежирний) 2230 27 000,00

(Двадцять сім  тисяч   грн. 00 коп.)

     
10.51.5 Продукти молочні, інші (сметана 20%, молоко згущене ) 2230 18 000,00

(Вісімнадцять тисяч   грн. 00 коп.)

     
10.61.6 Рис напівобрушений чи повністю обрушений, або лущений чи дроблений (рис) 2230 7 200,00

(Сім тисяч двісті грн.

00 коп.)

     
10.61.2 Борошно зернових і овочевих культур; їхні суміші (борошно пшеничне в/г) 2230 6 000,00

(Шість тисяч  грн.

00 коп.)

     
10.61.3 Крупи, крупка, гранули та інші продукти з зерна зернових культур (крупи  манні, перлові, пшеничні, ячмінні (ячні), вівсяні, вівсяні пластівці, гречка, крупи гречані, пшоно) 2230 17 200,00

(Сімнадцять тисяч  двісті  грн. 00 коп.)

     
10.71.1 Вироби хлібобулочні, кондитерські та кулінарні, борошняні, нетривалого зберігання (хліб, батон ) 2230 37 000,00

(Тридцять сім тисяч грн.    00 коп.

в т.ч. ПДВ — 6 166,67 грн.)

     
10.72.1 Вироби хлібобулочні, зниженої вологості, та кондитерські, борошняні, тривалого зберігання (печиво, вафлі, сухарі панірувальні) 2230 4 000,00

(Чотири  тисячі  грн.

00 коп.)

     
 

10.73.1 Макарони, локшина, кускус і подібні борошняні вироби (макаронні вироби)

 

 

2230

 

 

4 000,00

(Чотири  тисячі  грн.

00 коп.)

     
10.81.1 Цукор-сирець, тростинний і очищений тростинний чи буряковий цукор (сахароза); меляса (цукор) 2230 21 000,00

(Двадцять одна тисяча   грн. 00 коп.)

     
10.83.1 Чай і кава, оброблені (чай чорний натуральний) 2230 18 000,00

(Вісімнадцять тисяч  грн.  00 коп.)

     
10.84.2 Прянощі, оброблені (перець чорний мелений) 2230 1 000,00

(Одна тисяча грн.

00 коп.)

     
10.84.3 Сіль харчова (сіль йодована фасована) 2230 1 200,00

(Одна тисяча двісті   грн. 00 коп.)

     
10.89.1 Супи, яйця, дріжджі та інші харчові продукти; екстракти та соки з м’яса, риби й водяних безхребетних (дріжджі) 2230 400,00

(Чотириста грн. 00 коп.)

     
Всього:   675 500,00

(Шістсот сімдесят п’ять тисяч п’ятсот   грн. 00 коп.)

     

Додаток до річного плану закупівель на 1 квартал 2016 року

Рівненський  НВК №37 Рівненської  міської ради

 

Предмет закупівлі Код  КЕКВ (для бюджет

них коштів)

Очікувана вартість предмета закупівлі Процедура закупівлі Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі При

міт

ки

1 2 3 4 5 6
01.11.7  Овочі бобові сушені (горох сушений) 2230 600,00

(Шістсот  грн. 00 коп.)

01.13.1 Овочі листкові (капуста свіжа білокачанна) 2230 2 700,00

(Дві тисячі сімсот  грн. 00 коп.)

01.13.4Овочі коренеплідні, цибулинні та бульбоплідні  (морква, цибуля ріпчаста) 2230 900,00

(Дев’ятсот  грн. 00 коп.)

01.13.5 Коренеплоди та бульби їстівні з високим умістом крохмалю та інуліну (картопля, буряк столовий) 2230 7 641,00

(Сім тисяч шістсот сорок одна грн.00 коп.)

01.28.1  Прянощі необроблені (листя лаврове) 2230 200,00

(Двісті грн. 00 коп.)

01.47.2  Яйця у шкаралупі, свіжі 2230 4 600,00

(Чотири  тисячі шістсот грн. 00 коп.)

10.11.1  М’ясо великої рогатої худоби, свиней, овець, кіз, коней та інших тварин родини конячих, свіже чи охолоджене (м’ясо яловичини обвальне (без кістки)) 2230 16 700,00

(Шістнадцять тисяч сімсот  грн. 00 коп.)

10.12.2  М’ясо свійської птиці, заморожене (четвертина задня з хребтом курки, філе курки, четвертина курки (стегно)) 2230 15 700,00

(П’ятнадцять тисяч сімсот  грн. 00 коп.)

10.13.1 Консерви та готові страви з м’яса, м’ясних субпродуктів чи крові (ковбаси, сардельки 1г, в/г) 2230 10 000,00

(Десять тисяч  грн.

00 коп.)

10.20.1 Продукція рибна, свіжа, охолоджена чи заморожена (риба морожена , консерви рибні) 2230 5 000,00

(П’ять тисяч  грн.

00 коп.)

10.39.1 Плоди та овочі, оброблені та законсервовані, крім картоплі (помідори мариновані (консервовані), огірки мариновані (консервовані), горошок консервований, паста томатна, салат в асортименті) 2230 1 000,00

(Одна тисяча  грн. 00 коп.)

10.39.2. Плоди й горіхи, оброблені та законсервовані (повидло, сухофрукти в асортименті) 2230 4 705,00

(Чотири тисячі сімсот п’ять  грн. 00 коп.)

10.41.2 Олії сирі (олія соняшникова рафінована фасована) 2230 2 400,00

(Дві тисячі чотириста грн. 00 коп.)

10.51.1 Молоко та вершки, рідинні, оброблені

(молоко 2,5%)

2230 11 000,00

(Одинадцять тисяч  грн. 00 коп.)

10.51.3 Масло вершкове та молочні пасти                   (масло вершкове селянське) 2230 17 000,00

(Сімнадцять тисяч  грн. 00 коп.)

10.51.4 Сир сичужний та кисломолочний сир 2230 10 000,00

(Десять тисяч  грн.

00 коп.)

10.51.5 Продукти молочні, інші (сметана 20%, молоко згущене ) 2230 5 400,00

(П’ять тисяч  чотириста  грн. 00 коп.)

10.61.6 Рис напівобрушений чи повністю обрушений, або лущений чи дроблений (рис) 2230 2 000,00

(Дві тисячі  грн. 00 коп.)

10.61.2 Борошно зернових і овочевих культур; їхні суміші (борошно пшеничне в/г) 2230 945,00

(Дев’ятсот  сорок  п’ять  грн.  00 коп.)

10.61.3 Крупи, крупка, гранули та інші продукти з зерна зернових культур (крупи  манні, перлові, пшеничні, ячмінні, вівсяні, вівсяні пластівці, гречка, крупи гречані, пшоно) 2230 2 409,00

(Дві тисячі чотириста дев’ять  грн. 00 коп.)

10.71.1 Вироби хлібобулочні, кондитерські та кулінарні, борошняні, нетривалого зберігання (хліб, батон) 2230 10 000,00

(Десять тисяч  грн. 00 коп.

в т.ч. ПДВ-1 666,67 грн.)

10.73.1 Макарони, локшина, кускус і подібні борошняні вироби (макаронні вироби) 2230 700,00

(Сімсот  грн. 00 коп.)

10.81.1 Цукор-сирець, тростинний і очищений тростинний чи буряковий цукор (сахароза); меляса (цукор) 2230 6 800,00

(Шість тисяч вісімсот  грн. 00 коп.)

10.83.1 Чай і кава, оброблені (чай чорний натуральний) 2230 3 000,00

(Три  тисячі  грн.

00 коп.)

10.84.2 Прянощі, оброблені (перець чорний мелений) 2230 300,00

(Триста  грн. 00 коп.)

10.84.3 Сіль харчова (сіль йодована фасована) 2230 200,00

(Двісті  грн. 00 коп.)

10.89.1 Супи, яйця, дріжджі та інші харчові продукти; екстракти та соки з м’яса, риби й водяних безхребетних (дріжджі) 2230 100,00

(Сто грн. 00 коп.)

Всього: 142 000,00

(Сто сорок дві

тисячі   грн. 00 коп.)

 

 

Річний  план  закупівель на 2016 рік

Предмет закупівлі

Код КЕКВ

(для бюджетних коштів)

Джерело фінансування

Очікувана вартість предмета закупівель

Процедура  закупівлі

Орієнтовний початок проведення процедури закупівель

Підрозділ/и (особа/и), яких планується залучити до підготовки  документації конкурсних торгів (запиту цінових пропозицій, кваліфікаційної документації)

При

мітка

1

2

3

4

5

6

7

8

Пара та гаряча вода;постачання  пари та гарячої води — 35.30.1 (35.30.10-00.00)

2271

Місцевий бюджет

Переговорна процедура закупівлі

Грудень

2015 року

Комітет  з конкурсних торгів

Зміни до Додатку до річного плану закупівель на  2015 рік
Рівненський  НВК №37 Рівненської  МР   23306227
(найменування  замовника,  код за ЄДРПОУ)

Предмет закупівлі

Код  КЕКВ (для бюджет

них коштів)

Очікувана вартість предмета закупівлі

Процедура

 

закупів

лі

Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі

При

міт

ки

1

2

3

4

5

6

01.13.3. Культури овочеві плодоносні, інші (огірки, помідори свіжі)

2230

— 5 000,00

(П’ять тисяч  грн. 00 коп.)

01.13.5 Коренеплоди та бульби їстівні з високим умістом крохмалю та інуліну (картопля, буряк столовий)

2230

+ 2 760,00

(Дві тисячі сімсот шістдесят  грн. 00 коп.)

01.47.2  Яйця у шкаралупі, свіжі

2230

+2 000,00

(Дві тисячі  грн. 00 коп.)

10.11.1  М’ясо великої рогатої худоби, свиней, овець, кіз, коней та інших тварин родини конячих, свіже чи охолоджене (м’ясо яловичина обвальне (без кістки))

2230

— 16 105,50

(Шістнадцять тисяч  сто п’ять  грн. 50 коп.)

10.12.2  М’ясо свійської птиці, заморожене (четвертина задня з хребтом курки, філе курки, четвертина курки (стегно))

2230

+ 17 979,10

(Сімнадцять тисяч дев’ятсот сімдесят дев’ять  грн. 10 коп.)

10.13.1 Консерви та готові страви з м’яса, м’ясних субпродуктів чи крові (ковбаси, сардельки 1г, в/г)

2230

— 5 000,00

(П’ять тисяч  грн. 00 коп.)

10.20.1 Продукція рибна, свіжа, охолоджена чи заморожена (риба морожена, консерви рибні)

2230

-12 358,00

(Дванадцять тисяч триста п’ятдесят вісім  грн. 00 коп.)

10.32.1 Соки  фруктові та овочеві

2230

— 2 000,00

(Дві тисячі  грн. 00 коп.)

10.39.2. Плоди й горіхи, оброблені та законсервовані (повидло, сухофрукти в асортименті)

2230

+ 1 700,00

(Одна тисяча сімсот  грн.

 00 коп.)

10.51.1 Молоко та вершки, рідинні, оброблені (молоко 2,5%)

2230

+ 4 000,00

(Чотири тисячі  грн.00 коп.)

10.51.3 Масло вершкове та молочні пасти                   (масло вершкове селянське)

2230

+ 4 858,00

(Чотири тисячі вісімсот п’ятдесят вісім  грн. 00 коп.)

10.51.4 Сир сичужний та кисломолочний сир (сир м’який  нежирний)

2230

— 7 760,00

(Сім тисяч сімсот шістдесят    грн. 00 коп.)

10.61.2 Борошно зернових і овочевих культур; їхні суміші (борошно пшеничне в/г)

2230

+ 1 000,00

(Одна тисяча  грн. 00 коп.)

10.71.1 Вироби хлібобулочні, кондитерські та кулінарні, борошняні, нетривалого зберігання (хліб, батон, булочки)

2230

+ 11 000,00

(Одинадцять тисяч  грн.

 00 коп.

 в т.ч. ПДВ-1 833,33 грн.)

10.72.1 Вироби хлібобулочні, зниженої вологості, та кондитерські, борошняні, тривалого зберігання (печиво, вафлі, сухарі панірувальні)

2230

— 1 073,60

(Одна тисяча сімдесят три грн. 60 коп.)

10.73.1 Макарони, локшина, кускус і подібні борошняні вироби (макаронні вироби)

2230

+ 600,00

(Шістсот  грн. 00 коп.)

10.83.1 Чай і кава, оброблені (чай чорний натуральний)

2230

+ 3 300,00

(Три тисячі триста  грн.

 00 коп.)

10.84.2 Прянощі, оброблені (перець чорний мелений)

2230

+ 100,00

(Сто грн. 00 коп.)

Всього:

0,00

Додаток до річного плану закупівель
на  2015 рік

Предмет закупівлі

Код  КЕКВ (для бюджет

них коштів)

Очікувана вартість предмета закупівлі

Процедура закупівлі

Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі

При

міт

ки

1

2

3

4

5

6

01.11.7  Овочі бобові сушені (горох сушений)

2230

2 000,00

(Дві тисячі  грн. 00 коп.)

01.13.1 Овочі листкові (капуста  білокачанна)

2230

7 556,00

(Сім тисяч п’ятсот п’ятдесят шість  грн.

00 коп.)

01.13.3. Культури овочеві плодоносні, інші (огірки, помідори)

2230

7 000,00

(Сім тисяч грн. 00 коп.)

01.13.4Овочі коренеплідні, цибулинні та бульбоплідні  (морква, цибуля ріпчаста)

2230

5 250,00

(П’ять тисяч двісті п’ятдесят  грн. 00 коп.)

01.13.5 Коренеплоди та бульби їстівні з високим умістом крохмалю та інуліну (картопля, буряк столовий)

2230

32 000,00

(Тридцять дві тисячі   грн. 00 коп.)

01.28.1  Прянощі необроблені (листя лаврове)

2230

500,00

(П’ятсот  грн. 00 коп.)

01.47.2  Яйця у шкаралупі, свіжі

2230

15 900,00

(П’ятнадцять тисяч дев’ятсот  грн. 00 коп.)

10.11.1  М’ясо великої рогатої худоби, свиней, овець, кіз, коней та інших тварин родини конячих, свіже чи охолоджене (м’ясо яловичина обвальне (без кістки))

2230

77 000,00

(Сімдесят сім  тисяч   грн. 00 коп.)

10.12.2  М’ясо свійської птиці, заморожене (четвертина задня з хребтом курки, філе курки, четвертина курки (стегно))

2230

55 360,00

(П’ятдесят п’ять тисяч триста шістдесят  грн. 00 коп.)

10.13.1 Консерви та готові страви з м’яса, м’ясних субпродуктів чи крові (ковбаси, сардельки 1г, в/г)

2230

16 400,00

(Шістнадцять тисяч чотириста  грн.

00 коп.)

10.20.1 Продукція рибна, свіжа, охолоджена чи заморожена (риба морожена, консерви рибні)

2230

22 653,00

(Двадцять дві тисячі шістсот п’ятдесят три   грн. 00 коп.)

10.32.1 Соки  фруктові та овочеві

2230

2 679,00

(Дві тисячі шістсот сімдесят дев’ять грн.

 00 коп.)

10.39.1 Плоди та овочі, оброблені та законсервовані, крім картоплі (помідори (томати) мариновані (консервовані), огірки мариновані (консервовані), горошок консервований, паста томатна, салат в асортименті)

2230

12 500,00

(Дванадцять тисяч  п’ятсот  грн. 00 коп.)

10.39.2. Плоди й горіхи, оброблені та законсервовані (повидло, сухофрукти в асортименті)

2230

27 024,00

(Двадцять сім тисяч двадцять чотири  грн.

 00 коп.)

10.41.2 Олії сирі (олія соняшникова рафінована фасована)

2230

9 089,00

(Дев’ять тисяч вісімдесят дев’ять  грн. 00 коп.)

10.51.1 Молоко та вершки, рідинні, оброблені (молоко 2,5%)

2230

43 000,00

(Сорок три тисячі  грн. 00 коп.)

10.51.3 Масло вершкове та молочні пасти                   (масло вершкове селянське)

2230

54 575,00

(П’ятдесят чотири тисячі п’ятсот сімдесят п’ять  грн. 00 коп.)

10.51.4 Сир сичужний та кисломолочний сир (сир м’який  нежирний)

2230

18 000,00

(Вісімнадцять тисяч   грн. 00 коп.)

10.51.5 Продукти молочні, інші (сметана 20%, молоко згущене )

2230

14 670,00

(Чотирнадцять тисяч шістсот  сімдесят  грн. 00 коп.)

10.61.6 Рис напівобрушений чи повністю обрушений, або лущений чи дроблений (рис)

2230

6 270,00

(Шість тисяч двісті сімдесят  грн.

00 коп.)

10.61.2 Борошно зернових і овочевих культур; їхні суміші (борошно пшеничне в/г)

2230

4 042,00

(Чотири тисячі сорок дві   грн. 00 коп.)

10.61.3 Крупи, крупка, гранули та інші продукти з зерна зернових культур (крупи  манні, перлові, пшеничні, ячмінні (ячні), вівсяні, вівсяні пластівці, гречка, крупи гречані, пшоно)

2230

16 200,00

(Шістнадцять тисяч двісті  грн. 00 коп.)

10.71.1 Вироби хлібобулочні, кондитерські та кулінарні, борошняні, нетривалого зберігання (хліб, батон, булочки)

2230

29 843,00

(Двадцять дев’ять тисяч вісімсот сорок  три  грн. 00 коп.

 в т.ч. ПДВ-4 973,83 грн.)

10.72.1 Вироби хлібобулочні, зниженої вологості, та кондитерські, борошняні, тривалого зберігання (печиво, вафлі, сухарі панірувальні)

2230

2 000,00

(Дві тисячі грн. 00 коп.)

10.73.1 Макарони, локшина, кускус і подібні борошняні вироби (макаронні вироби)

2230

3 000,00

(Три тисячі  грн.

 00 коп.)

10.81.1 Цукор-сирець, тростинний і очищений тростинний чи буряковий цукор (сахароза); меляса (цукор)

2230

18 183,00

(Вісімнадцять тисяч сто вісімдесят три  грн.

00 коп.)

10.83.1 Чай і кава, оброблені (чай чорний натуральний)

2230

15 000,00

(П’ятнадцять тисяч  грн.

 00 коп.)

10.84.2 Прянощі, оброблені (перець чорний мелений)

2230

180,00

(Сто вісімдесят  грн.

00 коп.)

10.84.3 Сіль харчова (сіль йодована фасована)

2230

726,00

(Сімсот двадцять

шість  грн. 00 коп.)

10.89.1 Супи, яйця, дріжджі та інші харчові продукти; екстракти та соки з м’яса, риби й водяних безхребетних (дріжджі)

2230

200,00

(Двісті  грн. 00 коп.)

Всього:

518 800,00

(П’ятсот вісімнадцять тисяч  вісімсот  грн.

00 коп.)

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *