Додаток до річного плану закупівель
на 2016 рік
Рівненський НВК №37 Рівненської міської ради
Предмет закупівлі | Код КЕКВ (для бюджет
них коштів) |
Очікувана вартість предмета закупівлі | Процедура закупівлі | Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі | При
міт ки |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
01.11.7 Овочі бобові сушені (горох сушений) | 2230 | 3 000,00
(Три тисячі грн. 00 коп.) |
|||
01.13.1 Овочі листкові (капуста білокачанна) | 2230 | 13 000,00
(Тринадцять тисяч грн. 00 коп.) |
|||
01.13.3. Культури овочеві плодоносні, інші (огірки, помідори) | 2230 | 8 000,00
(Вісім тисяч грн. 00 коп.) |
|||
01.13.4Овочі коренеплідні, цибулинні та бульбоплідні (морква, цибуля ріпчаста) | 2230 | 10 000,00
(Десять тисяч грн. 00 коп.) |
|||
01.13.5 Коренеплоди та бульби їстівні з високим умістом крохмалю та інуліну (картопля, буряк столовий) | 2230 | 42 000,00
(Сорок дві тисячі грн. 00 коп.) |
|||
01.28.1 Прянощі необроблені (листя лаврове) | 2230 | 1 000,00
(Одна тисяча грн. 00 коп.) |
|||
01.47.2 Яйця у шкаралупі, свіжі | 2230 | 19 000,00
(Дев’ятнадцять тисяч грн. 00 коп.) |
|||
10.11.1 М’ясо великої рогатої худоби, свиней, овець, кіз, коней та інших тварин родини конячих, свіже чи охолоджене (м’ясо яловичина обвальне (без кістки), свинина) | 2230 | 102 000,00
(Сто дві тисячі грн. 00 коп.) |
|||
10.12.2 М’ясо свійської птиці, заморожене (четвертина задня з хребтом курки, філе курки, четвертина курки (стегно)) | 2230 | 76 000,00
(Сімдесят шість тисяч грн. 00 коп.) |
|||
10.13.1 Консерви та готові страви з м’яса, м’ясних субпродуктів чи крові (ковбаси, сардельки 1г, в/г) | 2230 | 20 000,00
(Двадцять тисяч грн. 00 коп.) |
|||
10.20.1 Продукція рибна, свіжа, охолоджена чи заморожена (риба морожена, консерви рибні) | 2230 | 35 000,00
(Тридцять п’ять тисяч грн. 00 коп.) |
|||
10.32.1 Соки фруктові та овочеві | 2230 | 4 000,00
(Чотири тисячі грн. 00 коп.) |
|||
10.39.1 Плоди та овочі, оброблені та законсервовані, крім картоплі (помідори (томати) мариновані (консервовані), огірки мариновані (консервовані), горошок консервований, паста томатна, салат в асортименті) | 2230 | 18 000,00
(Вісімнадцять тисяч грн. 00 коп.) |
|||
10.39.2. Плоди й горіхи, оброблені та законсервовані (повидло, сухофрукти в асортименті) | 2230 | 32 000,00
(Тридцять дві тисячі грн. 00 коп.) |
|||
10.41.2 Олії сирі (олія соняшникова рафінована фасована) | 2230 | 11 000,00
(Одинадцять тисяч грн. 00 коп.) |
|||
10.51.1 Молоко та вершки, рідинні, оброблені
(молоко 2,5%) |
2230 | 57 000,00
(П’ятдесят сім тисяч грн. 00 коп.) |
|||
10.51.3 Масло вершкове та молочні пасти (масло вершкове селянське) | 2230 | 62 000,00
(Шістдесят дві тисячі грн. 00 коп.) |
|||
10.51.4 Сир сичужний та кисломолочний сир (сир м’який нежирний) | 2230 | 27 000,00
(Двадцять сім тисяч грн. 00 коп.) |
|||
10.51.5 Продукти молочні, інші (сметана 20%, молоко згущене ) | 2230 | 18 000,00
(Вісімнадцять тисяч грн. 00 коп.) |
|||
10.61.6 Рис напівобрушений чи повністю обрушений, або лущений чи дроблений (рис) | 2230 | 7 200,00
(Сім тисяч двісті грн. 00 коп.) |
|||
10.61.2 Борошно зернових і овочевих культур; їхні суміші (борошно пшеничне в/г) | 2230 | 6 000,00
(Шість тисяч грн. 00 коп.) |
|||
10.61.3 Крупи, крупка, гранули та інші продукти з зерна зернових культур (крупи манні, перлові, пшеничні, ячмінні (ячні), вівсяні, вівсяні пластівці, гречка, крупи гречані, пшоно) | 2230 | 17 200,00
(Сімнадцять тисяч двісті грн. 00 коп.) |
|||
10.71.1 Вироби хлібобулочні, кондитерські та кулінарні, борошняні, нетривалого зберігання (хліб, батон ) | 2230 | 37 000,00
(Тридцять сім тисяч грн. 00 коп. в т.ч. ПДВ – 6 166,67 грн.) |
|||
10.72.1 Вироби хлібобулочні, зниженої вологості, та кондитерські, борошняні, тривалого зберігання (печиво, вафлі, сухарі панірувальні) | 2230 | 4 000,00
(Чотири тисячі грн. 00 коп.) |
|||
10.73.1 Макарони, локшина, кускус і подібні борошняні вироби (макаронні вироби) |
2230 |
4 000,00 (Чотири тисячі грн. 00 коп.) |
|||
10.81.1 Цукор-сирець, тростинний і очищений тростинний чи буряковий цукор (сахароза); меляса (цукор) | 2230 | 21 000,00
(Двадцять одна тисяча грн. 00 коп.) |
|||
10.83.1 Чай і кава, оброблені (чай чорний натуральний) | 2230 | 18 000,00
(Вісімнадцять тисяч грн. 00 коп.) |
|||
10.84.2 Прянощі, оброблені (перець чорний мелений) | 2230 | 1 000,00
(Одна тисяча грн. 00 коп.) |
|||
10.84.3 Сіль харчова (сіль йодована фасована) | 2230 | 1 200,00
(Одна тисяча двісті грн. 00 коп.) |
|||
10.89.1 Супи, яйця, дріжджі та інші харчові продукти; екстракти та соки з м’яса, риби й водяних безхребетних (дріжджі) | 2230 | 400,00
(Чотириста грн. 00 коп.) |
|||
Всього: | 675 500,00
(Шістсот сімдесят п’ять тисяч п’ятсот грн. 00 коп.) |
Додаток до річного плану закупівель на 1 квартал 2016 року
Рівненський НВК №37 Рівненської міської ради
Предмет закупівлі | Код КЕКВ (для бюджет
них коштів) |
Очікувана вартість предмета закупівлі | Процедура закупівлі | Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі | При
міт ки |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
01.11.7 Овочі бобові сушені (горох сушений) | 2230 | 600,00
(Шістсот грн. 00 коп.) |
|||
01.13.1 Овочі листкові (капуста свіжа білокачанна) | 2230 | 2 700,00
(Дві тисячі сімсот грн. 00 коп.) |
|||
01.13.4Овочі коренеплідні, цибулинні та бульбоплідні (морква, цибуля ріпчаста) | 2230 | 900,00
(Дев’ятсот грн. 00 коп.) |
|||
01.13.5 Коренеплоди та бульби їстівні з високим умістом крохмалю та інуліну (картопля, буряк столовий) | 2230 | 7 641,00
(Сім тисяч шістсот сорок одна грн.00 коп.) |
|||
01.28.1 Прянощі необроблені (листя лаврове) | 2230 | 200,00
(Двісті грн. 00 коп.) |
|||
01.47.2 Яйця у шкаралупі, свіжі | 2230 | 4 600,00
(Чотири тисячі шістсот грн. 00 коп.) |
|||
10.11.1 М’ясо великої рогатої худоби, свиней, овець, кіз, коней та інших тварин родини конячих, свіже чи охолоджене (м’ясо яловичини обвальне (без кістки)) | 2230 | 16 700,00
(Шістнадцять тисяч сімсот грн. 00 коп.) |
|||
10.12.2 М’ясо свійської птиці, заморожене (четвертина задня з хребтом курки, філе курки, четвертина курки (стегно)) | 2230 | 15 700,00
(П’ятнадцять тисяч сімсот грн. 00 коп.) |
|||
10.13.1 Консерви та готові страви з м’яса, м’ясних субпродуктів чи крові (ковбаси, сардельки 1г, в/г) | 2230 | 10 000,00
(Десять тисяч грн. 00 коп.) |
|||
10.20.1 Продукція рибна, свіжа, охолоджена чи заморожена (риба морожена , консерви рибні) | 2230 | 5 000,00
(П’ять тисяч грн. 00 коп.) |
|||
10.39.1 Плоди та овочі, оброблені та законсервовані, крім картоплі (помідори мариновані (консервовані), огірки мариновані (консервовані), горошок консервований, паста томатна, салат в асортименті) | 2230 | 1 000,00
(Одна тисяча грн. 00 коп.) |
|||
10.39.2. Плоди й горіхи, оброблені та законсервовані (повидло, сухофрукти в асортименті) | 2230 | 4 705,00
(Чотири тисячі сімсот п’ять грн. 00 коп.) |
|||
10.41.2 Олії сирі (олія соняшникова рафінована фасована) | 2230 | 2 400,00
(Дві тисячі чотириста грн. 00 коп.) |
|||
10.51.1 Молоко та вершки, рідинні, оброблені
(молоко 2,5%) |
2230 | 11 000,00
(Одинадцять тисяч грн. 00 коп.) |
|||
10.51.3 Масло вершкове та молочні пасти (масло вершкове селянське) | 2230 | 17 000,00
(Сімнадцять тисяч грн. 00 коп.) |
|||
10.51.4 Сир сичужний та кисломолочний сир | 2230 | 10 000,00
(Десять тисяч грн. 00 коп.) |
|||
10.51.5 Продукти молочні, інші (сметана 20%, молоко згущене ) | 2230 | 5 400,00
(П’ять тисяч чотириста грн. 00 коп.) |
|||
10.61.6 Рис напівобрушений чи повністю обрушений, або лущений чи дроблений (рис) | 2230 | 2 000,00
(Дві тисячі грн. 00 коп.) |
|||
10.61.2 Борошно зернових і овочевих культур; їхні суміші (борошно пшеничне в/г) | 2230 | 945,00
(Дев’ятсот сорок п’ять грн. 00 коп.) |
|||
10.61.3 Крупи, крупка, гранули та інші продукти з зерна зернових культур (крупи манні, перлові, пшеничні, ячмінні, вівсяні, вівсяні пластівці, гречка, крупи гречані, пшоно) | 2230 | 2 409,00
(Дві тисячі чотириста дев’ять грн. 00 коп.) |
|||
10.71.1 Вироби хлібобулочні, кондитерські та кулінарні, борошняні, нетривалого зберігання (хліб, батон) | 2230 | 10 000,00
(Десять тисяч грн. 00 коп. в т.ч. ПДВ-1 666,67 грн.) |
|||
10.73.1 Макарони, локшина, кускус і подібні борошняні вироби (макаронні вироби) | 2230 | 700,00
(Сімсот грн. 00 коп.) |
|||
10.81.1 Цукор-сирець, тростинний і очищений тростинний чи буряковий цукор (сахароза); меляса (цукор) | 2230 | 6 800,00
(Шість тисяч вісімсот грн. 00 коп.) |
|||
10.83.1 Чай і кава, оброблені (чай чорний натуральний) | 2230 | 3 000,00
(Три тисячі грн. 00 коп.) |
|||
10.84.2 Прянощі, оброблені (перець чорний мелений) | 2230 | 300,00
(Триста грн. 00 коп.) |
|||
10.84.3 Сіль харчова (сіль йодована фасована) | 2230 | 200,00
(Двісті грн. 00 коп.) |
|||
10.89.1 Супи, яйця, дріжджі та інші харчові продукти; екстракти та соки з м’яса, риби й водяних безхребетних (дріжджі) | 2230 | 100,00
(Сто грн. 00 коп.) |
|||
Всього: | 142 000,00
(Сто сорок дві тисячі грн. 00 коп.) |
Річний план закупівель на 2016 рік
Предмет закупівлі |
Код КЕКВ (для бюджетних коштів) |
Джерело фінансування |
Очікувана вартість предмета закупівель |
Процедура закупівлі |
Орієнтовний початок проведення процедури закупівель |
Підрозділ/и (особа/и), яких планується залучити до підготовки документації конкурсних торгів (запиту цінових пропозицій, кваліфікаційної документації) |
При мітка |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
Пара та гаряча вода;постачання пари та гарячої води – 35.30.1 (35.30.10-00.00) |
2271 |
Місцевий бюджет
|
Переговорна процедура закупівлі |
Грудень 2015 року |
Комітет з конкурсних торгів |
Зміни до Додатку до річного плану закупівель на 2015 рік
Рівненський НВК №37 Рівненської МР 23306227
(найменування замовника, код за ЄДРПОУ)
Предмет закупівлі |
Код КЕКВ (для бюджет них коштів) |
Очікувана вартість предмета закупівлі |
Процедура
закупів лі |
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі |
При міт ки |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
01.13.3. Культури овочеві плодоносні, інші (огірки, помідори свіжі) |
2230 |
– 5 000,00 (П’ять тисяч грн. 00 коп.) |
|||
01.13.5 Коренеплоди та бульби їстівні з високим умістом крохмалю та інуліну (картопля, буряк столовий) |
2230 |
+ 2 760,00 (Дві тисячі сімсот шістдесят грн. 00 коп.) |
|||
01.47.2 Яйця у шкаралупі, свіжі |
2230 |
+2 000,00 (Дві тисячі грн. 00 коп.) |
|||
10.11.1 М’ясо великої рогатої худоби, свиней, овець, кіз, коней та інших тварин родини конячих, свіже чи охолоджене (м’ясо яловичина обвальне (без кістки)) |
2230 |
– 16 105,50 (Шістнадцять тисяч сто п’ять грн. 50 коп.) |
|||
10.12.2 М’ясо свійської птиці, заморожене (четвертина задня з хребтом курки, філе курки, четвертина курки (стегно)) |
2230 |
+ 17 979,10 (Сімнадцять тисяч дев’ятсот сімдесят дев’ять грн. 10 коп.) |
|||
10.13.1 Консерви та готові страви з м’яса, м’ясних субпродуктів чи крові (ковбаси, сардельки 1г, в/г) |
2230 |
– 5 000,00 (П’ять тисяч грн. 00 коп.) |
|||
10.20.1 Продукція рибна, свіжа, охолоджена чи заморожена (риба морожена, консерви рибні) |
2230 |
-12 358,00 (Дванадцять тисяч триста п’ятдесят вісім грн. 00 коп.) |
|||
10.32.1 Соки фруктові та овочеві |
2230 |
– 2 000,00 (Дві тисячі грн. 00 коп.) |
|||
10.39.2. Плоди й горіхи, оброблені та законсервовані (повидло, сухофрукти в асортименті) |
2230 |
+ 1 700,00 (Одна тисяча сімсот грн. 00 коп.) |
|||
10.51.1 Молоко та вершки, рідинні, оброблені (молоко 2,5%) |
2230 |
+ 4 000,00 (Чотири тисячі грн.00 коп.) |
|||
10.51.3 Масло вершкове та молочні пасти (масло вершкове селянське) |
2230 |
+ 4 858,00 (Чотири тисячі вісімсот п’ятдесят вісім грн. 00 коп.) |
|||
10.51.4 Сир сичужний та кисломолочний сир (сир м’який нежирний) |
2230 |
– 7 760,00 (Сім тисяч сімсот шістдесят грн. 00 коп.) |
|||
10.61.2 Борошно зернових і овочевих культур; їхні суміші (борошно пшеничне в/г) |
2230 |
+ 1 000,00 (Одна тисяча грн. 00 коп.) |
|||
10.71.1 Вироби хлібобулочні, кондитерські та кулінарні, борошняні, нетривалого зберігання (хліб, батон, булочки) |
2230 |
+ 11 000,00 (Одинадцять тисяч грн. 00 коп. в т.ч. ПДВ-1 833,33 грн.) |
|||
10.72.1 Вироби хлібобулочні, зниженої вологості, та кондитерські, борошняні, тривалого зберігання (печиво, вафлі, сухарі панірувальні) |
2230 |
– 1 073,60 (Одна тисяча сімдесят три грн. 60 коп.) |
|||
10.73.1 Макарони, локшина, кускус і подібні борошняні вироби (макаронні вироби) |
2230 |
+ 600,00 (Шістсот грн. 00 коп.) |
|||
10.83.1 Чай і кава, оброблені (чай чорний натуральний) |
2230 |
+ 3 300,00 (Три тисячі триста грн. 00 коп.) |
|||
10.84.2 Прянощі, оброблені (перець чорний мелений) |
2230 |
+ 100,00 (Сто грн. 00 коп.) |
|||
Всього: |
0,00 |
Додаток до річного плану закупівель
на 2015 рік
Предмет закупівлі |
Код КЕКВ (для бюджет них коштів) |
Очікувана вартість предмета закупівлі |
Процедура закупівлі |
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі |
При міт ки |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
01.11.7 Овочі бобові сушені (горох сушений) |
2230 |
2 000,00 (Дві тисячі грн. 00 коп.) |
|||
01.13.1 Овочі листкові (капуста білокачанна) |
2230 |
7 556,00 (Сім тисяч п’ятсот п’ятдесят шість грн. 00 коп.) |
|||
01.13.3. Культури овочеві плодоносні, інші (огірки, помідори) |
2230 |
7 000,00 (Сім тисяч грн. 00 коп.) |
|||
01.13.4Овочі коренеплідні, цибулинні та бульбоплідні (морква, цибуля ріпчаста) |
2230 |
5 250,00 (П’ять тисяч двісті п’ятдесят грн. 00 коп.) |
|||
01.13.5 Коренеплоди та бульби їстівні з високим умістом крохмалю та інуліну (картопля, буряк столовий) |
2230 |
32 000,00 (Тридцять дві тисячі грн. 00 коп.) |
|||
01.28.1 Прянощі необроблені (листя лаврове) |
2230 |
500,00 (П’ятсот грн. 00 коп.) |
|||
01.47.2 Яйця у шкаралупі, свіжі |
2230 |
15 900,00 (П’ятнадцять тисяч дев’ятсот грн. 00 коп.) |
|||
10.11.1 М’ясо великої рогатої худоби, свиней, овець, кіз, коней та інших тварин родини конячих, свіже чи охолоджене (м’ясо яловичина обвальне (без кістки)) |
2230 |
77 000,00 (Сімдесят сім тисяч грн. 00 коп.) |
|||
10.12.2 М’ясо свійської птиці, заморожене (четвертина задня з хребтом курки, філе курки, четвертина курки (стегно)) |
2230 |
55 360,00 (П’ятдесят п’ять тисяч триста шістдесят грн. 00 коп.) |
|||
10.13.1 Консерви та готові страви з м’яса, м’ясних субпродуктів чи крові (ковбаси, сардельки 1г, в/г) |
2230 |
16 400,00 (Шістнадцять тисяч чотириста грн. 00 коп.) |
|||
10.20.1 Продукція рибна, свіжа, охолоджена чи заморожена (риба морожена, консерви рибні) |
2230 |
22 653,00 (Двадцять дві тисячі шістсот п’ятдесят три грн. 00 коп.) |
|||
10.32.1 Соки фруктові та овочеві |
2230 |
2 679,00 (Дві тисячі шістсот сімдесят дев’ять грн. 00 коп.) |
|||
10.39.1 Плоди та овочі, оброблені та законсервовані, крім картоплі (помідори (томати) мариновані (консервовані), огірки мариновані (консервовані), горошок консервований, паста томатна, салат в асортименті) |
2230 |
12 500,00 (Дванадцять тисяч п’ятсот грн. 00 коп.) |
|||
10.39.2. Плоди й горіхи, оброблені та законсервовані (повидло, сухофрукти в асортименті) |
2230 |
27 024,00 (Двадцять сім тисяч двадцять чотири грн. 00 коп.) |
|||
10.41.2 Олії сирі (олія соняшникова рафінована фасована) |
2230 |
9 089,00 (Дев’ять тисяч вісімдесят дев’ять грн. 00 коп.) |
|||
10.51.1 Молоко та вершки, рідинні, оброблені (молоко 2,5%) |
2230 |
43 000,00 (Сорок три тисячі грн. 00 коп.) |
|||
10.51.3 Масло вершкове та молочні пасти (масло вершкове селянське) |
2230 |
54 575,00 (П’ятдесят чотири тисячі п’ятсот сімдесят п’ять грн. 00 коп.) |
|||
10.51.4 Сир сичужний та кисломолочний сир (сир м’який нежирний) |
2230 |
18 000,00 (Вісімнадцять тисяч грн. 00 коп.) |
|||
10.51.5 Продукти молочні, інші (сметана 20%, молоко згущене ) |
2230 |
14 670,00 (Чотирнадцять тисяч шістсот сімдесят грн. 00 коп.) |
|||
10.61.6 Рис напівобрушений чи повністю обрушений, або лущений чи дроблений (рис) |
2230 |
6 270,00 (Шість тисяч двісті сімдесят грн. 00 коп.) |
|||
10.61.2 Борошно зернових і овочевих культур; їхні суміші (борошно пшеничне в/г) |
2230 |
4 042,00 (Чотири тисячі сорок дві грн. 00 коп.) |
|||
10.61.3 Крупи, крупка, гранули та інші продукти з зерна зернових культур (крупи манні, перлові, пшеничні, ячмінні (ячні), вівсяні, вівсяні пластівці, гречка, крупи гречані, пшоно) |
2230 |
16 200,00 (Шістнадцять тисяч двісті грн. 00 коп.) |
|||
10.71.1 Вироби хлібобулочні, кондитерські та кулінарні, борошняні, нетривалого зберігання (хліб, батон, булочки) |
2230 |
29 843,00 (Двадцять дев’ять тисяч вісімсот сорок три грн. 00 коп. в т.ч. ПДВ-4 973,83 грн.) |
|||
10.72.1 Вироби хлібобулочні, зниженої вологості, та кондитерські, борошняні, тривалого зберігання (печиво, вафлі, сухарі панірувальні) |
2230 |
2 000,00 (Дві тисячі грн. 00 коп.) |
|||
10.73.1 Макарони, локшина, кускус і подібні борошняні вироби (макаронні вироби) |
2230 |
3 000,00 (Три тисячі грн. 00 коп.) |
|||
10.81.1 Цукор-сирець, тростинний і очищений тростинний чи буряковий цукор (сахароза); меляса (цукор) |
2230 |
18 183,00 (Вісімнадцять тисяч сто вісімдесят три грн. 00 коп.) |
|||
10.83.1 Чай і кава, оброблені (чай чорний натуральний) |
2230 |
15 000,00 (П’ятнадцять тисяч грн. 00 коп.) |
|||
10.84.2 Прянощі, оброблені (перець чорний мелений) |
2230 |
180,00 (Сто вісімдесят грн. 00 коп.) |
|||
10.84.3 Сіль харчова (сіль йодована фасована) |
2230 |
726,00 (Сімсот двадцять шість грн. 00 коп.) |
|||
10.89.1 Супи, яйця, дріжджі та інші харчові продукти; екстракти та соки з м’яса, риби й водяних безхребетних (дріжджі) |
2230 |
200,00 (Двісті грн. 00 коп.) |
|||
Всього: |
518 800,00 (П’ятсот вісімнадцять тисяч вісімсот грн. 00 коп.) |